utorak, 5. lipnja 2018.

ZAPALJEN DŽIP, PODZEMLJE I OZLOGLAŠENI KLANOVI ZABRANJEN JOJ JE ULAZAK U SRBIJU, A OVO SU SVI DETALJI SORAJINE BURNE PROŠLOSTI




Starleta Sara (Soraja) Vučelić vraćena je pre nekoliko dana sa srpske granice kada je u zemlju pokušala da uđe iz Crne Gore. Saslušavanje zbog ubistva barskog mafijaša, zapaljen automobil “rendž rover”, ubijen prijatelj nakon odlaska iz kafića, sve ovo dogodilo se starleti u proteklih nekoliko godina u Crnoj Gori.


Ipak, ona najviše vremena provodi u Beogradu, pa se postavlja pitanje kakva je uloga Soraje u vezi između crnogorskog klana i beogradskog podzemllja? Starleta je ostala šokirana kada se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.
VIDEO: Soraji zapaljen automobil
soraja_auto_gori_show_clip_semisafe
Ipak, da Soraja Vučelić nije samo starleta, pevačica ili učesnica nekog rijalitija otkriveno je 2014. godine kada je otkrila da je već nekoliko puta pozivana na informativne razgovore u policiju. To je izjavila nakon što se našla u središtu istrage o ubistvu vođe barskog klana Armina-Muša Osmanagića. Sve detalje pročitajte u nastavku.

Nema komentara:

Objavi komentar