subota, 2. lipnja 2018.

RAZGOVOR SA MILICOM I ŽELJKOM MITROVIĆEM: MIKI MOLI DA GA VRATE U ZADRUGU




Miroslav Miki Đuričić po svaku cijenu želi da se vrati u “Zadrugu”, iz koje je u petak po podne pobjegao.Pčelar iz Kupinova pokajao se zbog svog nepromišljenog poteza te sada na sve načine pokušava da privoli čelnike Pink televizije da mu omoguće povratak u rijaliti.
– Miki je shvatio šta je uradio tek kada je došao kući. Nakon što je prespavao i ohladio glavu, silno se pokajao. Odmah je pozvao prijatelje koji su dobri sa Milicom i Željkom i zamolio ih da popričaju sa njima i kažu im da on želi da se vrati u rijaliti. Koliko mu nedostaju Bijela kuća i Nadežda Biljić, govori i činjenica da pristaje na sve uslove koje mu postavi produkcija samo da se vrati nazad – govori dobro obavješten izvor blizak Đuričiću.
Kako izvor dalje navodi, Miki je toliko riješen da se vrati da je uprkos njegovom mrzovoljnom stavu prema medijima krenuo u kampanju, pa se sada rado odaziva u sve emisije i odgovara na pitanja novinara, gdje javno ističe da se kaje zbog svog postupka.
Podsjećanja radi, Đuričić je u rijalitiju “Zadruga” otplaćivao dug od 50.000 evra iz “Farme”, koliko ga je koštala kazna zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. A nakon ovog bijega dug se povećao na 100.000 evra, te ne čudi činjenica da pčelar silno želi da se vrati.

Nema komentara:

Objavi komentar