ponedjeljak, 28. svibnja 2018.

Tragedija u Zagrebu: Muškarac poginuo na tehničkom pregledu




Stani, stani, pazi, vikali su radnici Stanice za tehnički pregled Euro Zagreb u ponedjeljak oko 14.40 u Remetinečkoj u Zagrebu.
Nažalost, vozač kamiona (45), koji je vozio unatrag, nije ih čuo. Pregazio je Marija Č. (36) koji je stajao na jednoj od dvije trake Stanice za tehnički pregled. Nažalost, nije mu bilo pomoći. Umro je od teških ozljeda na mjestu.
POGLEDAJTE VIDEO:
- Strašno. Čovjek je navodno došao registrirati auto sa suprugom. Kad je supruga shvatila što se dogodilo, izašla je iz auta i počela vriskati od boli - kaže nam jedan od svjedoka koji se ondje zatekao vrteći glavom u nevjerici.
- Vozač kamiona koji je usmrtio Marija, kad je shvatio što se dogodilo, uhvatio za glavu od šoka. Vjerojatno ga nije vidio jer mu je bio u mrtvom kutu - kaže nam sugovornik.
foto: čitatelj 24sata
Radnici su također šokirani. Ovo im se nije nikad dogodilo.
- Tresli su se. Kazali su mi da uvijek paze na procedure i da je sigurnost na prvome mjestu. A onda se ovo dogodi - kaže nam jedan od ljudi koje smo zatekli ondje.
Što je bilo sa suprugom i bebom te tko je odveo i gdje, ne znaju. Prilaz mjestu nesreće bio je ograničen zbog policijskoj očevida.

- Zamislite kako je sad toj ženi s malim djetetom, koje je tek došlo na svijet. Nikad više neće vidjeti tatu. Ne daj Bože nikome. A i taj vozač kamiona, kako je i njemu, mislim da će i njemu život biti strašan, nažalost svih - kaže potreseno naš sugovornik. Nakon policijskog očevida znat će se detalji ove tragedije.

Nema komentara:

Objavi komentar