ponedjeljak, 28. svibnja 2018.

Najbolja učiteljica u gradu: Kad je vidjela taj plakat zaplakala je



DOČEKUJE IH ZAGRLJAJIMA: Učiteljica učenike svako jutro kad dođu na nastavu zagrli i uvijek im je bila podrška. Svakome je pristupala kao da je najvažniji na svijetu...

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/najbolja-uciteljica-u-gradu-kad-je-vidjela-plakat-zaplakala-je-575322 - 24sata.hr


Kad vam roditelj povjeri svoje sve na svijetu onda je na vama kao učitelju da to povjerenje opravdate. Rekla nam je to Mihaela Koran učiteljica 4.a razreda OŠ Dobriše Cesarića u Zagrebu. Zbog jedinstvenog načina na koji podučava djecu, roditelji su osmisli kako joj primjereno zahvaliti na svemu pa su dali izraditi plakat‘Znate li gdje radi najbolja učiteljica u gradu?’.
POGLEDAJTE VIDEO:

ostavili su ga u Ulici kneza Branimira u Zagrebu nekoliko metara od škole. Mihaela je svoju karijeru kao učiteljica matematike započela prije 19 godina, a posljednjih devet radi kao razredna učiteljica.
foto: Goran Stanzl/PIXSELL
- Prolazili smo cestom i vidjeli koliko ima nepotrebnih plakata i tako smo se sjetili kako bi bilo lijepo na plakat staviti neke pozitivne vijesti i usput razveseliti učiteljicu koja je toliko napravila za našu djecu – rekla nam je mama jednog od učenika Martina Gašparić- Bukvić. Za učiteljicu djeca i roditelji imaju samo riječi hvale.

Vole jutarnje zagrljaje

POGLEDAJTE GALERIJU:

foto: Goran Stanzl/PIXSELL
- Volimo njezine jutarnje zagrljaje, uvijek za nas ima strpljenja, sve nas jako dobro nauči – samo su neki od komentara njezinih učenika. Zajedno s roditeljima odlučili su je iznenadili ujutro prije početka sata. Obukli su majice na kojima je pisalo isto što i na plakatu i u tišini dočekali učiteljicu.
foto: Goran Stanzl/PIXSELL
- Nisam to očekivala. Ušla sam unutra i sve je bilo tiho. Kad sam pročitala što im piše na majicama shvatila sam da se nešto događa. Onda su ušli i roditelji i do kraja me rasplakali – prisjeća se Mihaela iznenađenja. Iako sama kaže kako ima i drugih odličnih učitelja ona uz sebe ima roditelje koji ju podržavaju i cijene to što radi. Drugim učiteljima poručuje da je bitno svakog učenika tretirati kao pojedinca s vlastitim kvalitetama i manama. Za nju je najbitnije voljeti svoj posao. Kaže da ona ujutro ne ide na posao nego u školu. Lani je ručno je napisala 25 pisama i poslala ih djeci da pokaže kako pošta funkcionira.

Nema komentara:

Objavi komentar